syys 02 2023

Etusivu – Pohjolaisten sukuseura ry

Published by at 18:35 under Aiheeton

Pohjolaisten sukuseuran tarkoituksena on vaalia suvun perinteitä ja edistää yhteenkuuluvuuden tunnetta jäsenten keskuudessa. Sitä varten sukuseura järjestää kokouksia, juhlia ja retkiä sekä harjoittaa julkaisutoimintaa ja aktivoi suvun jäseniä sukututkimukseen.

Merkittävin sukuseuran järjestämä tapahtuma on ollut joka neljäs vuosi järjestettävä sukukokous, jossa sääntömääräisten asioiden lisäksi on ollut erilaista ohjelmaa. Sukukokous kokoaa yhteen ihmisiä, jotka eivät ehkä muutoin tapaisi toisiaan. Tapaamisissa on mahdollisuus tutustua myös sukunsa historiaan. Tuorein Pohjolaisten sukukokous järjestettiin Kuopiossa kylpylähotelli Rauhalahdessa 22.7.2023. Lisää tietoa sukukokouksista löydät tästä linkistä: Toimintaa aiempina vuosina

Sukuseura on julkaissut Me Pohjolaiset -jäsenlehteä vuodesta 2019 lähtien. Se on ilmestynyt paperiversiona, koska kaikki sukuseuran jäsenet eivät ole tottuneet käyttämään digitaalisia palveluja. Me Pohjolaisten -jäsenlehden yhtenä tarkoituksena on ollut toimia informaatiokanavana seuran jäsenten välillä. Siinä on julkaistu jäsentensä kirjoittamia juttuja Pohjolaisten suvun historiasta ja menneiden aikojen tapahtumista, mutta myös nykyajan tapahtumista ja sattumuksista.

Muita viestintäkanavia ovat sukuseuran facebook-sivut ja 1–2 kertaa vuodessa julkaistavat jäsenkirjeet (sähköiset ja paperiset), joissa tuodaan esille ajankohtaisia asioita ja tiedotetaan tulevista tapahtumista. Alla olevasta linkistä pääset lukemaan tuoreinta jäsenkirjettä.  

Kommentit pois päältä artikkelissa Etusivu – Pohjolaisten sukuseura ry

Kommentit on suljettu tällä hetkellä.